اولین اقدامات برای یادگیری زبان انگلیسی
بعد از اینکه در مقاله قبل دانستیم که “چرا زبان انگلیسی؟” را باید یاد بگیریم. الان میخواهیم بررسی کنیم که از کجا شروع کنیم و اولین قدم ها را چطور برداریم.
البته موضوع یادگیری و مطالعه زبان انگلیسی به عواملی مثل سطح زبان شما، میزان علاقه و زمان و نیازی که دارید، ارتباط مستقیمی دارد.
اقدامات برای یادگیری زبان
این مراحل برای افراد مختلف، متفاوت میباشد که شامل چندین قدم میشود. برای بررسی “قدم صفرم” که از جمله مهمترین قدم هاست، باید با مفهومی در ذهن به اسم ضمیر ناخوداگاه آشنا شویم:
قدم صفر: ضمیر ناخوداگاه
ضمیر ناخودآگاه مخزن اطلاعاتی ست که خارج از اطلاعات آگاهانه ماست. ضمیر ناخودآگاه همچنین بر رفتار و تجربه ما نیز تأثیرگذار است، اما ممکن است خودمان از این تأثیرات آگاه نباشیم. این فرایندهای ذهنی زیر سطح آگاهی ما قرار دارند و بر رفتارهای آگاهانه ما تأثیرگذار هستند.
به این ترتیب اطلاعات آگاهانه ما در ضمیر خودآگاه در نوک کوه یخی قرار گرفته است و اطلاعات مهم و اصلی ما در ضمیر ناخودآگاه و در قسمت پایین کوه یخی قرار دارد.
ضمیر ناخودآگاه می تواند از قدرت ذهن برای انجام بسیاری از کارها استفاده کند. حالا ما از قدرت ضمیر ناخوداگاه چه استفاده ای در یادگیری زبان انگلیسی میتوانیم کنیم؟ بسیار سوال به جا و خوبی است.
دورو برمون رو ا زبان انگلیسی پر کنیم!
برای اینکه ضمیر ناخودآگاهمون با زبان بیشتر درگیر بشه، باید کاری کنیم که دوروبرمون از زبان انگلیسی پر بشه یا به عبارتی، هر طرفی رو که نگاه کردیم، یه چیزی از زبان انگلیسی ببینیم! خب حالا چطور؟ الان چندتا روش براتون مینویسم.
روش های درگیر کردن ضمیر ناخودآگاه با زبان انگلیسی
1-منوی گوشیتون رو انگلیسی کنید!
اگر تا به حال منوی گوشیتون به زبا فارسی بوده، از قسمت تنظیمات گوشیتون اون رو فارسی کنید، چون با اینکار هردفعه که گوشیتون رو نگاه میکنید،تعداد زیادی لغات انگلیسی میبینید و ناخودآگاه و کم کم اون هارو یادمیگیرید. برای مثال، وقتی علامت چرخدنده رو میبینید که تا دیروز در گوشیتون اون رو به عنوان “تنظیمات” میشناختید،الان به عنوان “setting” میبینید و اون کلمه رو یاد میگیرید.
2-دنبال کردن پیج های انگلیسی زبان!
اگر اهل استفاده از شبکه های مجازی هستید و مخصوصا زمان زیادی رو در اکسپلور اینستاگرام میگذرونید، حتما بهتون توصیه میکنم چندتا پیج انگلیسی زبان که روزانه محتوا با متن یا ویدئو انگلیسی منتشر میکنند، دنبال کنید. این کار باعث میشه زمانی در حال ورق زدن پستهای مختلف هستید، با زبان انگلیسی بیشتر برخورد کنید. لازم به ذکره که نیاز نیست حتما پیج های آموزشی انگلیسی زبان رو دنبال کنید، حتی پیج های فان یا انگیزشی هم کمک کننده هستند. این دیگه بستگی به علاقه شما داره.
3-موزیک انگلیسی گوش کنید!
اگر اهل موزیک گوش دادن هستید، حتما پیشنهاد میکنم که موزیک های انگلیسی رو در قالب پلی لیست برای خودتون درست کنید و سعی کنید از این به بعد به جای گوش دادن به موزیک های فارسی، انگلیسی گوش کنید. حتی اگر عادت دارید در حین کار کردن موزیک گوش کنید، سعی کنید اون موزیک ها انگلیسی باشن، حتی اگه به دقت گوش نمیدین یا حتی اگه هیچی از اون رو متوجه نمیشید!
4-فیلم با زبان انگلیسی ببینید!
اگر عاشق فیلم دیدن هستید، حتما از این پیشنهاد استقبال خواهید کرد: فیلم زبان اصلی (انگلیسی) بیشتری ببنید. حتی اگر متوجه نمیشوید یا از زیرنویس استفاده میکنید! همین که صدای شخصیت ها و صحبت های انگلیسی آنها را میشنوید برای الان کافیست.
5-انگلیسی صحبت کنید!
به هر روشی که فکر میکنید و هر سطحی از زبان انگلیسی که دارید، شروع کنید به انگلیسی صحبت کردن. حالا ممکنه اعضای خانواده بخوان با شما همکاری کنند و در یک ساعت مشخصی از روز همه با هم انگلیسی حرف بزنید. تاکید میکنم حتی اگر فقط چد کلمه انگلیسی بلد هستید، برای مثال به خواهر یا برادرتان بگویید: give me the “chaghoo” به جای اینکه بگید :”چاقو رو بده!”
اگر در خانه همپایی ندارید، میتوانید با یکی از دوستانتان قرار بگذارید که در زمان مشخصی با هم انگلیسی حرف بزنید. یا حتی میتوانید دوستان آنلاین انگلیسی زبان پیدا کنید. خلاصه، انگلیسی صحبت کنید.
یادمون باشه این ها نکات برای درگیری بیشتر ناخوداگاهمون با زبان انگلیسی بودند!
ببینید دوستان، با این مثال هایی که خدمتتون عرض کردم ما زبان انگلیسی رو یاد نمیگیریم و فردا قطعا مثل بلبل انگلیسی حرف نمیزنیم! بلکه اینها راه هایی بودند که به ما کمک کنند که یکم از مقاومتمون نسبت به این که پاشیم بریم زبان بخونیم کم میکنه و قدم صفرم ما برای یادگیری زبانه!
در مقالات بعدی، وقتی قدم های بعدی برای یادگیری زبان رو باهم مرور کنیم، روش هایی رو یاد میگیریم که چطور میتونیم سطح زبانمون رو ارتقا ببخشیم.
این قدم، یعنی قدم صفر،مهمترین اقدام برای یادگیری زبان انگلیسی بود، چرا که ما محیطمون رو با زبان پر کردیم و به صورت ناخودآگاه میفهمیم که زبان انگلیسی چقدر کاربرد داشت و ما نمیدونستیم!
دیدگاهتان را بنویسید